Wakker worden in een leeg huis
op de verjaardag van je kind

Verjaardag van je kind als gescheiden ouders 1

Gisteren werd ik wakker in een leeg huis op de verjaardag van mijn zoontje. Wat geeft dat een ontzettend rot gevoel. Ondanks dat ik en mijn ex al jaren uit elkaar zijn blijven dit soort momenten moeilijk.

Je wil als ouder niets liever dan wakker worden gemaakt door een blij kind: “Ik ben jarig!!!” Dat is de enige dag in het jaar dat het prima is als ze om 6 uur naast je bed staan. Gezellig samen naar beneden, een versierd huis en een speciaal ontbijtje. Helaas zit dit er niet ieder jaar in.

En als je dan wakker wordt en alleen zit te ontbijten, komen de emotie weer terug…verdriet, woede en vragen, heel veel vragen. Die emoties zouden ervoor kunnen zorgen dat het een rotdag zou worden. Gelukkig hoeft dat niet zo te zijn.

Door de tools te gebruiken die ik jaren geleden bij Succesvol Scheiden Nederland heb geleerd krijg ik mijn emoties weer onder controle. In de middag hebben de vader van mijn kinderen en ik de wens van onze zoon in vervulling laten gaan. Hij wilde graag nog een keertje met papa, mama en zijn broertje naar de dierentuin. We hebben een heerlijke middag gehad. Wat hebben onze jongens genoten en wat ben ik blij om dit samen als ouders te kunnen doen.

Je wilt als ouder niets liever dan wakker worden gemaakt door een blij kind: “Ik ben jarig!!!”

De blije gezichten van onze jongens waren onbetaalbaar!! Voor mijzelf voelt het fijn om dit te kunnen, na alles wat er in het verleden is gebeurd.

Wil jij ook een lastige situatie kunnen ombuigen naar een situatie waar je blij en gelukkig van wordt?

De methode Succesvol Scheiden helpt mij nog steeds op de moeilijke momenten. Ik ben blij dat ik als scheidingscoach deze methode kan overdragen aan andere ouders.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?

Bel mij of stuur een mail. Dan maken wij een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek en leg ik je uit hoe de coaching van Succesvol Scheiden voor jou kan werken.

Ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken, stuur ze dan dit bericht door.

Roos Boer - Relatie- & Scheidingsexpert
RB 2020 Scheiding transparant Tekengebied 1
Groeten Roos

DEEL DIT BERICHT

Call Now Button