Saar logo vierkant

Verdergaan na een affaire

Verdergaan na een affaire start vanaf 0:31:32
Veel meer stellen dan we denken krijgen te maken met vreemdgaan. En het ergste is vaak niet eens de affaire, maar dat het geheim gehouden werd. Ik heb binnen mijn praktijk een heel specifieke aanpak om te bekijken of er nog muziek in de relatie zit. Dat kost wat werk, op z'n minst acht maanden, maar daarna kan het grootste deel van de stellen, die bij mij komen, er weer tegenaan.
TABOE instagram 1.png

TABOE

In deze aflevering van TABOE, dé podcast waarin alle taboes rondom praten over mentale gezondheid worden verbroken, ga ik dieper in op hoe je effectief met elkaar kan communiceren en waarom de jongere generatie tegenwoordig zo snel met elkaar het bed in duikt.
Saar logo vierkant

Alsof scheiden zo leuk is

We investeren allemaal (jij dus ook) te weinig in onze liefdesrelatie. Et voilà, daar begint de ellende. We verstaan onze partner niet meer en zijn zeikerds geworden (nouja, tegen hem dan). Mijn advies: begin bij jezelf en gooi daarna samen de emmer met ellende leeg, dan hoef je echt niet altijd uit elkaar. Bovendien onthul ik in de SAAR Magazine podcast 'Alsof scheiden zo leuk is' van Suzanne Rethans en Maike Jeuken de magische woorden die je relatie instant verbeteren. Maike heeft daar zo haar bedenkingen bij, maar Suzanne gaat er prima op.
AD Logo 2020.svg

Over de Liefde

Een op de drie huwelijken strandt. Dat betekent dat bijna iedereen wel iemand kent die gaat scheiden wil scheiden, of al gescheiden is. Maar hoe doe je dit nou zonder elkaar in de haren te vliegen of je kinderen pijn te doen? In deze aflevering van de AD podcast van Debby Gerritsen Over de Liefde vertel ik hoe je dit kunt doen. Laten we samen leren hoe we hiermee om kunnen gaan en deze moeilijke situatie op een respectvolle en vreedzame manier aanpakken.

High End Business Coach Meriam Slijkerman in gesprek met Roos

PODCAST FRAGMENTEN

Wil je de volledige podcast uitzendingen beluisteren?

VOLLEDIGE PODCAST UITZENDINGEN

Video afspelen
Video afspelen
Call Now Button