Hieronder vind je alle publicaties waar Roos als scheiding- & relatie-expert haar kennis deelt in diverse media. Zij bespreekt allerlei problemen die voorkomen bij een (conflict)scheiding of relatiecrisis en zij geeft tips hoe je deze problemen het hoofd kan bieden of hoe je ze kan voorkomen.

Publicaties in onder andere RTL Nieuws, &C, de Linda en nu.nl. Daarnaast is Roos sinds 2020 twee keer per maand een vaste tafelgast bij Life is Beautiful

MEDIA HIGHLIGHTS

RTL 4 Life is Beautiful

Life is Beautiful

25 december 2022

De maand van de Feestdagen is weer begonnen. Als je in een relatiecrisis zit of in een (conflict)scheiding dan kan het best ingewikkeld zijn. Roos heeft de gouden tip voor jou om de feestdagen goed door te komen.

Jacobine op twee

Jacobine op 2

10 oktober 2020

Scheiden is een pijnlijk proces, maar Jacobine Geel vraagt zich af of er toch een zegen kan rusten op scheiden. Columniste Suzanne Rethans praat over haar individuele begeleiding door Roos.


RTL Nieuws logo

RTL Nieuws

29 juni 2019

Roos geeft in het RTL Nieuws item over gescheiden ouders tips over het vinden van een manier om samen met je ex aanwezig te zijn bij belangrijke gebeurtenissen van je kinderen.


MEER ROOS IN DE MEDIA

2022

Nieuwsweekend NPO Radio 1

Nieuwsweekend

31 december 2022

Roos vertelt bij Nieuwsweekend op Radio NPO 1 over scheiden of blijven. Na de feestdagen barst vaak de bom. Wat doe je dan? Ga je scheiden? Of blijf je toch bij elkaar?
RTL 4 Life is Beautiful

Life is Beautiful

4 december 2022

De maand van de Feestdagen is weer begonnen. Als je in een relatiecrisis zit of in een (conflict)scheiding dan kan het best ingewikkeld zijn. Roos heeft de gouden tip voor jou om de feestdagen goed door te komen.

andC

&C

15 november 2022

Verplicht seks hebben omdat je partner dat zo graag wil, de sfeer anders te snijden is of het keihard opgeëist wordt: het komt vaker voor dan je denkt en is natuurlijk van de zotte.
vrouw nieuws nl

VROUW.NIEUWS.NL

29 september 2022

In the Spotlight: Roos Boer ontwikkelde een methode om ‘goed’ te scheiden: De KernAanpak.NRC logo.svg

NRC

23 september 2022

Ondanks alles gunt Roos iedereen een scheiding. Bij haar scheiding liet Roos Boer zich bijstaan door een coach.Nu is ze zelf scheidings- en relatie-expert, en heeft ze de zorgvoor twee zoons. „Je voelt je schuldig tegenover je kinderenomdat je hun iets ontneemt: het ideaalbeeld van het completegezin.”.sante logo

SANTÉ

augustus 2022

Als op vakantie de bom barst.
Eindelijk vakantie! Qualitytime met elkaar, ver weg van alle rompslomp thuis. Vakantie is de beste boost voor je relatie, toch? Waarom gaat het dan ook zo vaak mis?


wendy online

Wendy

4 augustus 2022

Een vechtscheiding? ‘Dat zou ik nooit doen’ of ‘Dat doe je je kinderen toch niet aan’. Dat is de reactie die Roos vaak hoort in haar omgeving. We leven in de illusie dat een vechtscheiding alleen maar voorkomt bij mensen die wat mankeren, die hun gevoelens niet in toom kunnen houden. Niets is minder waar. Het kan ons allemaal overkomen. Bijna alle ouders trappen in dezelfde valkuilen en de hulpverlening is er vaak niet op ingericht om daar adequaat op te reageren.


andC

&C

11 juli 2022

Eén op de drie huwelijken eindigt in een echtscheiding. Vaak gehoorde reden: de koek is op. Maar wat betekent dat eigenlijk? En is je relatie nog te redden als je dat punt hebt bereikt?


linda nl

LINDA.NL

17 mei 2022

Het klinkt eigenlijk best logisch: vrienden worden met een ex van je ex. Jullie hebben waarschijnlijk overeenkomsten qua karakter én je kunt bonden over hoe verschrikkelijk die ex was. Maar is dat wel een goed idee?
Nu nl logo

NU.NL

15 mei 2022

Onenigheid over geld komt in de beste relaties voor. Maar hoe voorkom je die irritaties en ruzies? Roos geeft samen met Nibud-woordvoerder Gabriëlla Bettonville advies.

2021

RTL 4 Life is Beautiful

Life is Beautiful

12 december 2021
Roos wordt altijd enorm happy van succesverhalen waarbij een stel in een relatiecrisis belandt en uiteindelijk toch weer samen verder kan in een gezonde en liefdevolle relatie.
Clique logo desk

Clique Magazine

27 maart 2021
Wie onverhoopt in een relatiecrisis terecht komt, weet dat er uiteindelijk twee opties zijn, elkaar op de een of andere manier weer zien te vinden in een gelijkwaardige relatie of het traject ingaan naar een definitieve scheiding.WIJ

WIJ

2021
Het is belangrijk goed na te denken over hoe je jouw nieuwe partner introduceert bij je kind(eren). In dit artikel kan je een stappenplan lezen dat een leidraad voor je kan zijn.

2020

RTL 4 Life is Beautiful

Life is Beautiful

27 december 2020
Roos vertelt bij Life is Beautiful over hoe zij zich heeft ontwikkeld van scheidingscoach naar relatiecoach.
cropped logo3 min 1

Ik zou wel eens willen weten

November 2020
Roos is te gast bij Ik zou wel eens willen weten van waarin zij vertelt over de meest voorkomende redenen dat een kind van gescheiden ouders niet naar de andere ouder toe wil. Iets dat in de basis al niet klopt.
Saar logo vierkant

SAAR

Herfst 2020
Roos vertelt in dit artikel over 'een relatie hebben doe je samen', scheiden doe je alleen. Haar coach traject 'Succesvol Scheiden' kan je namelijk individueel volgen.


WIJ

WIJ

Maart 2020
In dit artikel vertelt Merel hoe Roos haar geholpen heeft om met haar boosheid om te gaan en Roos leerde haar het contact met haar ex Joris, vader van pasgeboren Lisa, te verbeteren.

2019

Logo Het Financieele Dagblad

HET FINANCIEELE DAGBLAD

31 augustus 2019
In dit artikel vertelt Roos over haar eigen ervaringen met een scheiding en haar pre-echtscheidingsvakantie.

2018

NPO RADIO 1

5 februari 2018
Roos praat naar aanleiding van de documentaire 'Verlaten' over hoe je de schade zoveel mogelijk beperkt als de scheiding onvermijdelijk is. Als expert en coach geeft zij tips voor een nette break-up.

2017

1vandaag logo 01

EENVANDAAG

11 december 2017
De Plus kerstcommercial van 2017 maakt veel los bij gescheiden ouders. Roos geeft als expert haar visie op de problemen rondom de feestdagen.
1280px NPO Radio 1 logo 2014.svg

NPO RADIO 1

21 oktober 2017
Roos praat in het NPO Radio 1 programma 'Radar Radio' over het belang van het kind in een scheiding.

ForYou logo zwart 3

FOR YOU MAGAZINE

Januari 2017
Roos praat over het coachtraject 'Succesvol Scheiden'. Een bewezen methode die ervoor zorgt dat de communicatie met je ex verbetert.
Call Now Button