RELATIE-COACHING

Samen verder met de KERN AANPAK als stel

Ik coach je in vijf praktische stappen naar een gezonde, liefdevolle en gelijkwaardige relatie

Jij en je partner zijn erover uit. Zoals het nu gaat kan je niet meer samen verder. Jullie relatie staat onder hoogspanning. De bak met ellende is overvol. Het kost jullie beiden enorm veel energie. Deze ongezonde relatie kan zelfs letterlijk jullie gezondheid kosten. Jullie slapen slecht, alles binnen de relatie kost alleen maar energie en het draagt niet meer bij aan jullie geluk. Dit is een situatie die jullie beiden niet hebben gewild maar wel in terecht zijn gekomen.

HERKEN JIJ DIT

EINDELOZE RUZIES EN DISCUSSIES

ZO KAN HET OOK

Jullie hebben goede gesprekken waarin jullie je gehoord voelen. En ruzies hebben jullie ook, want die horen wel bij het hebben van een relatie, maar die lopen niet meer uit de hand en worden op een respectvolle manier uitgesproken

HERKEN JIJ DIT

GEEN SEKS EN INTIMITEIT MEER

ZO KAN HET OOK

ER IS PASSIE EN EEN LIEFDEVOLLE RELATIE

HERKEN JIJ DIT

TORENHOGE EMOTIES WAARDOOR IEDER GESPREK NERGENS OP UIT KOMT

ZO KAN HET OOK

JULLIE KUNNEN DISCUSSIËREN ZONDER DAT HET UIT DE HAND LOOPT EN ZIJN IN STAAT OM SAMEN TOT EEN COMPROMIS TE KOMEN

HERKEN JIJ DIT

EENZAAMHEID

ZO KAN HET OOK

JULLIE STAAN WEER IN VERBINDING MET ELKAAR EN VOELEN JE VEILIG EN GEBORGEN

HERKEN JIJ DIT

JE VERLIEST JEZELF OF RAAKT JEZELF KWIJT (WEET JIJ NOG WIE JE BENT?)

ZO KAN HET OOK

JE EIGENWAARDE IS WEER HERSTELD EN JE BENT IN STAAT OM JE GRENZEN AAN TE GEVEN

HERKEN JIJ DIT

PIJN, VERDRIET EN ONMACHT

ZO KAN HET OOK

ALLES WAT ER IN HET VERLEDEN IS GEBEURD BEHOORD TOT HET VERLEDEN EN HEEFT EEN PLEK GEKREGEN. HIERDOOR KUNNEN JULLIE JE RICHTEN OP HET HEDEN EN DE TOEKOMST. ONTZETTEND BELANGRIJK MOCHT ER ONTROUW ZIJN GEWEEST

HERKEN JIJ DIT

JALOEZIE

ZO KAN HET OOK

IS NIET MEER NODIG OMDAT JE EIGENWAARDE IS HERSTELD EN JULLIE BEIDEN EEN GELIJKWAARDIGE BIJDRAGE LEVEREN AAN DE RELATIE

HERKEN JIJ DIT

DE RELATIE WORDT EEN ENERGIELEK

ZO KAN HET OOK

JULLIE RELATIE GEEFT JE ENERGIE, GELUK EN LIEFDE

HERKEN JIJ DIT

JE WERK LIJDT ERONDER, JE BENT MINDER SCHERP EN AFGELEID DOOR ALLES WAT THUIS GEBEURT

ZO KAN HET OOK

OMDAT DE RELATIE GEEN ENERGIE MEER KOST KUN JE JE GOED FOCUSSEN OP JE WERK

HERKEN JIJ DIT

DE KINDEREN GAAN ZICH ERMEE BEMOEIEN EN NEMEN MISSCHIEN WEL AFSTAND VAN JE

ZO KAN HET OOK

JE HEBT EEN GEZONDE BAND MET JE KINDEREN. KINDEREN KUNNEN KINDEREN ZIJN IN HET GEZIN

HERKEN JIJ DIT

DE KINDEREN WORDEN JUIST HEEL STIL OF MAKEN VEEL MEER RUZIE

ZO KAN HET OOK

de kinderen ontwikkelen zich in hun eigen tempo

HERKEN JIJ DIT?

ZO KAN HET OOK

EINDELOZE RUZIES EN DISCUSSIES

Jullie hebben goede gesprekken waarin jullie je gehoord voelen En ruzies hebben jullie ook want die horen wel bij het hebben van een relatie maar die lopen niet meer uit de hand en worden op een respectvolle manier uitgesproken

 

Geen seks en intimiteit meer

 

Er is passie en een liefdevolle relatie

 

Torenhoge emoties waardoor ieder gesprek nergens op uit komt

 

Jullie kunnen discussiëren zonder dat het uit de hand loopt en zijn in staat om samen tot een compromis te komen

 

Eenzaamheid

 

Jullie staan weer in verbinding met elkaar en voelen je veilig en geborgen

 

Je verliest jezelf of raakt jezelf kwijt (weet jij nog wie je bent?)

 

Je eigenwaarde is weer hersteld en je bent in staat om je grenzen aan te geven

 


Pijn, verdriet en onmacht

 

Alles wat er in het verleden is gebeurd behoort tot het verleden en heEFT een plek gekregen Hierdoor kunnen jullie je richten op het heden en de toekomst
Ontzettend belangrijk mocht er ontrouw zijn geweest

 

Jaloezie

 

Is niet meer nodig omdat je eigenwaarde is hersteld en jullie beideN een gelijkwaardige bijdrage leveren aan de relatie

 

De relatie wordt een energielek

 

Jullie relatie geeft je energie, geluk en liefde

 

Je werk lijdt eronder
je bent minder scherp en afgeleid door alles wat thuis gebeurt

 

Omdat de relatie geen energie meer kost kun je je goed focussen op je werk

 

De kinderen gaan zich ermee bemoeien en nemen misschien wel afstand van je

 

Je hebt een gezonde band met je kinderen. Kinderen kunnen kinderen zijn in het gezin

 

De kinderen worden juist heel stil of maken veel meer ruzie

de kinderen ontwikkelen zich in hun eigen tempo

Veel koppels begrijpen niet goed, of helemaal niet, hoe die gelukkige en fijne relatie zich heeft kunnen ontwikkelen tot wat het nu is. De dynamiek tussen jullie als partners verandert compleet. Hierbij is het lastige dat die verandering heel geleidelijk gaat. Je hebt het vaak niet eens in de gaten. Ieder ontwikkelt zijn eigen patronen en die patronen komen steeds verder uit elkaar te liggen. Hierbij ontstaat vaak ongelijkwaardigheid binnen de relatie. Bijvoorbeeld op het gebied van werk, financiën, zorg, vrijheid. En daar gaat het vaak op mis.

Veel relaties komen in de problemen als er kinderen komen. Je rolt als het ware met het hele gezin in de ‘Familie B.V.’ Hierbij wordt alles goed geregeld als het gaat om het gezin en alles daaromheen. Er wordt hard gewerkt, jullie zorgen goed voor de kinderen, jullie gaan op vakantie. Jullie regelen van alles, maar vergeten vaak om te blijven investeren in de partnerrelatie. En natuurlijk is dat niet zo gek. Als je kleine kinderen hebt, dan word je geleefd. Je hoofd loopt vol, alle tijd wordt opgeslokt door de ‘Familie B.V.’. Je bent dan überhaupt blij als er nog wat tijd over blijft.  

Onlangs heb ik een stel gecoacht. Hij was eigenlijk al helemaal klaar met de relatie. Omdat er kinderen zijn wilde hij de relatie nog wel een maand geven, maar eigenlijk zag hij dat niet meer zitten. Zij was nog helemaal niet zover om de relatie op te geven. Hoe kon hij zomaar weg willen gaan? Wat denkt hij wel niet? En hoe moet het dan allemaal als wij uit elkaar zijn? Beide hadden tot die tijd nog helemaal niet gekeken wat er nu eigenlijk aan de hand was binnen hun relatie. Ik heb met hen het vijfstappenplan doorlopen met als resultaat dat zij nu weer een gezonde, liefdevolle en gelijkwaardige relatie hebben.

Een coachprogramma met het vijfstappenplan

Het coachprogramma is praktisch opgesteld waarbij jullie het vijfstappenplan doorlopen en implementeren. Binnen het programma gaan wij aan de slag met de dynamiek tussen jullie samen en in jullie partnerschap. Tevens is er ruimte voor je individuele vraagstukken. Voor stellen met kinderen gaan wij ook aan de slag met de dynamiek binnen het gezin, dus binnen de ‘Familie B.V.’.

Het coachprogramma bestaat uit individuele sessies en gezamenlijke sessies. Het programma wordt op maat gemaakt passend bij wat er voor jullie nodig is om uiteindelijk weer tot een liefdevolle, gelijkwaardige en gezonde relatie te komen waarin jullie beide gelukkig zijn.

Roos Boor Relatie coaching
RB Bullet Tekengebied 1
Stap 1 Het creëren van rust

Er moet rust komen zodat de emoties eraf gaan. Als je heel hoog in je emotie zit kan je überhaupt niet luisteren naar elkaar. Je kan simpelweg niet meer in verbinding komen met elkaar. Elke vorm van communicatie heeft geen enkele zin. Of je het nu aardig, boos, lief of met een omweg probeert. Niks werkt en je loopt vast.

RB Bullet Tekengebied 1
Stap 2 Het veranderen en verbeteren van de communicatie

Hier leer je in te zien in welke patronen jullie communiceren en wat de reden is dat jullie op deze manier communiceren. Want als je dat niet weet kan je het ook niet veranderen.

RB Bullet Tekengebied 1
Stap 3 Het leeggooien van de bak met ellende

Binnen jullie relatie is de bak met ellende overvol. Zolang die bak nog ‘op tafel staat’ en niet wordt geleegd kan je niet met elkaar communiceren. Jullie kunnen beiden niet langs die bak heen kijken. Want als de een iets uit die bak haalt en op tafel gooit haalt de ander ook wat uit die bak en gooit het net zo hard op tafel.

RB Bullet Tekengebied 1
Stap 4 Het creëren van ruimte

Ik leer je op een praktische manier weer verbinding met elkaar te maken, want uit verbinding zijn jullie zeker. Die verbinding kan je met specifieke tools weer herstellen. Hiervoor moet je weten in welke patronen jullie zitten en hoe je van die patronen loskomt. Vaak voel je zelf wel wat er verkeerd gaat, maar is het verschrikkelijk lastig om dat om te keren. Maar dat kan wel, heel goed zelfs!

RB Bullet Tekengebied 1
Stap 5 Het samen opvoeden van de kinderen (voor stellen met kinderen)

Vaak zijn er problemen in de opvoeding of is er een verschil van mening over de opvoeding. Ik leer je met praktische tools te begrijpen wat nodig is om op een goede manier samen de kinderen op te voeden.

RB 2020 RelatieCoaching transparant Tekengebied 1

Het resultaat: een gezonde, liefdevolle en gelijkwaardige relatie

Het resultaat van het coachprogramma moet ervoor zorgen dat jullie weer in verbinding zijn met elkaar. Er rust is binnen de relatie en ruimte is voor jullie als individu. Je moet als stel kunnen ontwikkelen en groeien én als individu kunnen ontwikkelen en groeien. Er komt een goede balans tussen jullie als partners. Binnen de ‘Familie B.V.’ komt er weer een gelijkwaardige en gezonde taakverdeling.

Met het coachprogramma komt er een goed fundament te liggen onder jullie relatie. Een relatie die toekomstbestendig is en waarbij jullie kunnen genieten van alle mooie dingen in het leven. Tevens heb je vaardigheden ontwikkeld en tools gekregen om goed om te gaan met de minder makkelijke periodes in jullie relatie. Want die zijn er altijd, maar die vormen dan geen struikelblok meer voor jullie relatie. Jullie weten inmiddels wat de valkuilen zijn en hoe jullie daar niet in kunnen vallen.

WIL JE WETEN HOE HET RELATIE-COACHINGPROGRAMMA EN HET VIJFSTAPPENPLAN VOOR JOU KAN WERKEN?

Maak vandaag nog een afspraak
voor een gratis oriënterend gesprek!
Call Now Button