Waar sta jij in je relatie? Is er nog een kans of gaan jij en je partner uit elkaar? Of hebben jullie al besloten om uit elkaar te gaan? Misschien zitten jullie al midden in het proces van uit elkaar gaan? Of zijn jullie al uit elkaar maar is het contact met je ex lastig en heb jij en de kinderen daar last van?

Ik kan je helpen om je ongezonde relatie weer gezond te krijgen. Of je helpen bij het nemen van de juiste stappen als jij of je partner niet meer verder wil. Het mooie is dat je dit programma alleen kan volgen. 

Als je midden in het proces van de scheiding zit maar loopt dat niet zoals je voor ogen had. Ik kan je helpen om rust te brengen in het scheidingsproces. Misschien ben je al gescheiden maar lukt het je niet om je nieuwe leven op te pakken. Ook dit coachprogramma kan je alleen volgen. 

Waar je ook staat, ik kan je helpen! Mijn doel is dat jij weer gelukkig en vol vertrouwen de toekomst in kan kijken. Samen met je partner als stel of alléén als ouders.  

Meer weten?

Lees meer over relatie-coaching en scheidingscoaching. Ben je al overtuigd dat ik je kan helpen? Neem dan contact met mij op voor een gratis oriënterend gesprek. Bel mij op telefoonnummer 06 – 28 53 42 50 of stuur een e-mail naar info@roosboer.nl

ZET VANDAAG DE STAP OM TOT EEN GEZAMENLIJKE BESLISSING TE KOMEN

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek!

Call Now Button