SCHEIDINGSCOACHING

Samen verder met de KERN AANPAK alléén als ouders

Scheiden kan je leren

De impact van scheiden wordt vaak enorm onderschat door mensen die het niet hebben meegemaakt. Bovendien is het een moederziel alleen proces. En, het is een pijnlijk proces. Niet alleen is je relatie gestrand, ook je gezin valt uit elkaar waardoor jij je kinderen een stuk minder gaat zien.

Scheidende ouders zijn geen monsters. Maar soms vertonen ze wel monsterlijk gedrag. Ik ken geen enkele ouder die zegt: ‘Ik heb zin een potje vechtscheiden’ of: ‘Ik wil mijn kinderen beschadigen’. En toch gebeurt dit helaas sneller dan je wilt. Scheiden is ook niet simpel.

En dan al die torenhoge emoties van jezelf, de andere ouder, je kinderen, familieleden en vrienden. Ga er maar aanstaan. Geen wonder dat de meeste partners, ondanks hun goede bedoelingen om tot een positief resultaat te komen, toch blijven zitten in allerlei hardnekkige patronen die jullie relatie al kenmerkten: dezelfde discussies, verwijten, geen antwoord krijgen op al je vragen en behoeftes die niet gehoord worden. Steeds geraakt worden door alles wat de ander zegt of doet.
Hoe stop je dan met het afdraaien van steeds diezelfde slechte plaat? Hoe voorkom je dat scheiden je uitput?

Als scheidingscoach ondersteun ik mijn cliënten in dit moeilijke proces van scheiden. Zonder de juiste, nieuwe vaardigheden, blijft je situatie onveranderd vastzitten en loop je erop leeg. Dus ik kom naast je in die put staan. En samen lopen we naar boven. Want: scheiden kan je leren.

Voor elke fase van een scheiding bied ik specifieke ondersteuning. Je behoeftes zijn namelijk heel verschillend voor, tijdens of na je scheiding. Met één van mijn doelgerichte coachingprogramma’s zorgen we er samen voor dat je:

Eenzijdige coaching trekt je scheiding vlot

Anders dan mediation, is dit programma alleen te volgen. Je hoeft dus niet allebei bereid te zijn om mee te doen, want succesvol scheiden kan je eenzijdig realiseren. Want alles is actie en reactie. Tijdens onze sessies leer ik jou een andere actie in te zetten, waardoor je ook een andere reactie krijgt. En daarmee creëer je beweging in je vastgelopen scheiding. Klanten die de Succesvol Scheiden methode – eenzijdig – leren toe te passen, behalen altijd zeer goede resultaten. Hiermee onderscheidt het zich van alle andere scheidings- en mediationprogramma’s.

Succesvol scheiden kan je eenzijdig realiseren, terwijl iedereen erbij gebaat is: jezelf, de kinderen – die nu eenmaal meer last hebben van strijd dan het wonen in 2 huizen -, ja zelfs voor de andere ouder werkt dit programma positief.

Uiteraard kan je ook samen een programma volgen. En kan gecombineerd worden met mediation of rechtszaak.

IN WELKE FASE VAN JE SCHEIDING JE OOK ZIT IK KAN JE HELPEN MET MIJN DOELGERICHTE COACHINGPROGRAMMA. GEZAMENLIJK ÓF ALLÉÉN.
Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek!
Call Now Button