ROOS IN DE MEDIA

LIFE IS BEAUTIFUL RTL4

Roos is sinds 2020 een vaste tafelgast bij Life is Beautiful. Twee keer per maand schuift zij aan om als scheidings- en relatie-expert haar kennis te delen, problemen bij een (conflict)scheiding of relatiecrisis te bespreken en zij geeft tips hoe je deze problemen het hoofd biedt of voorkomt. 

RTL 4
RTL 4 Life is Beautiful

2023

23 december 2023

Voor velen zijn de Kerstdagen vol warmte en geluk, maar voor anderen die net gescheiden zijn of in een relatiecrisis zitten, kunnen ze een uitdaging vormen. In deze uitzending van Life is Beautiful deelt Roos tips om deze dagen door te komen!

16 december 2023

In deze uitzending van 'Life is Beautiful' vertelt Roos alles over wat er gaak mis gaat in relaties. Krijg inzicht in de kenmerken en signalen die kunnen leiden tot relatieproblemen. Leer hoe je deze kunt herkennen en voorkomen.

9 december 2023

In deze uitzending van 'Life is Beautiful' vertelt Roos alles over het verloop en de resultaten van een KernAanpak traject. Leer hoe dit traject een duurzame oplossing biedt en ontdek een inspirerend succesverhaal dat laat zien hoe effectief en bevredigend deze aanpak kan zijn!

2 december 2023

Roos vertelt over haar innovatieve KernAanpak methode en het KernAanpak traject 'Scheiden of Blijven' waarmee zij een unieke mogelijkheid biedt om binnen slechts 6 tot 8 weken samen tot een weloverwogen besluit te komen. Dit traject is ontworpen om een duurzame oplossing te bieden, ongeacht de uitkomst.

25 november 2023

Heb je ooit gehoord van het idee dat snel scheiden de weg naar rust is? Het klinkt verleidelijk, maar in werkelijkheid kan het een pad zijn naar meer complicaties. Roos vertelt waarom snelheid bij het tekenen van scheidingspapieren eigenlijk leidt tot meer problemen, in plaats van de gehoopte rust.

2022

4 december 2022

De maand van de Feestdagen is weer begonnen. Als je in een relatiecrisis zit of in een (conflict)scheiding dan kan het best ingewikkeld zijn. Roos heeft de gouden tip voor jou om de feestdagen goed door te komen.

27 november 2022

Roos vertelt vanuit haar kantoor in het mooie Naarden-Vesting waarom het zo belangrijk is om tot de kern van het probleem te komen. Als die ontbreekt dan worden problemen namelijk niet opgelost.

6 november 2022

Vaak is een iemand de 'baas' in een relatie. Maar wat gebeurt er als je gaat scheiden? Dan moet je vaak een stuk controle opgeven. Dat gaat voor problemen zorgen.


30 oktober 2022

Als stellen uit elkaar gaan wordt vaak gedacht dat het voor de kinderen bij papa én mama precies hetzelfde moet zijn. Dat hoeft helemaal niet.

2 oktober 2022

De door Roos ontwikkelende opleiding: KernAanpak


11 september 2022

Wat als je allebei vreemd bent gegaan. Is de relatie dan klaar of hoeft dat niet het geval te zijn? En, waarom gebeurt dit eigenlijk?

4 september 2022

Waarom is er altijd zoveel gedoe over wanneer die affaire nou is begonnen? Wat is daar de functie van en waarom blijft je daar boze over maken?

14 augustus 2022

De eerste schooldag van je kind...hoe doe je dit als gescheiden ouders nu het allerbeste voor je kind?

7 augustus 2022

De start van de door Roos ontwikkelde opleiding KernAanpak.


17 juli 2022

Wel of niet bellen met je kind als die op vakantie is met de andere ouder?

10 juli 2022

Roos geeft je tips om de eindmusical of diploma-uitreiking samen met je ex goed door te komen.

19 juni 2022

Roos vertelt bij Life is Beautiful wat ouders vaak vergeten goed te regelen bij een scheiding.

12 juni 2022

Roos vertelt over de door haar ontwikkelde opleiding KernAanpak.22 mei 2022

Diegene die het besluit maakt om weg te gaan of de relatie te beëindigen moet van de ander de consequenties daarvan maar 'slikken'. Hoe ga je daar mee om? Wat doe je wel en wat doe je niet?

24 april 2022

De valkuilen bij het communiceren met elkaar. Communiceren is soms heel moeilijk. De valkuilen tijdens je huwelijk en de valkuilen na je scheiding.

17 april 2022

Kijkersvraag:
Je hebt buikpijn dat hij 'haar' meeneemt naar de verjaardag van een vriend van jullie. Kan je hem vragen om haar niet mee te nemen?

27 maart 2022

Welk percentage van gescheiden mensen is niet tevreden over de afwikkeling van hun scheiding? En waarom zijn zoveel mensen ontevreden over de uitkomst van hun scheiding?

20 maart 2022

Soms duurt het heel lang voordat mensen een handtekening zetten onder de scheidingspapieren. Hoe komt dat toch? Wat is tekenangst? En vooral, wat kan je er aan doen?

27 februari 2022

De inboedel. Er is altijd gedoe over de inboedel, tot aan de WC-rollen aan toe. Waarom toch?

20 februari 2022

Ben jij een succesvolle ondernemer en gaat het zakelijk allemaal goed, maar lukt het je maar niet om een gelukkige liefdesrelatie te hebben?

30 januari 2022

Je bent vreemdgegaan en start een nieuwe relatie met diegene waarmee je bent vreemdgegaan. Hoe groot is de kans dat die relatie langer dan 5 jaar duurt?

23 januari 2022

Blijf je wel of niet bij elkaar als je als 'broer' en 'zus' leeft? Wat is daarin de beste keuze voor de kinderen?


16 januari 2022

Ja! Aan het begin van het nieuwe jaar komen meer mensen terecht in een relatiecrisis. Roos vertelt bij Life is Beautiful waarom dat gebeurt en hoe zij jou kan helpen in zo'n situatie.

9 januari 2022

Ruzie maken doen wij allemaal wel eens. Het goedmaken na een ruzie niet altijd. Hoe maak je het goed na een ruzie? Hoe zorg je dat die 'emmer met ellende' leeg blijft?

2021

12 december 2021

Roos wordt altijd enorm happy van succesverhalen waarbij een stel in een relatiecrisis belandt en uiteindelijk toch weer samen verder kan in een gezonde en liefdevolle relatie.

5 december 2021

Roos behandelt een kijkersvraag: Je ex wil een maand nadat jullie uit elkaar zijn de 'nieuwe' voorstellen aan de kinderen. Wat zijn de do's en don'ts?

14 november 2021

Boosheid: boos op je partner, boos op de situatie. Waar komt die boosheid vandaan en wat zit er onder die boosheid? En belangrijker, hoe los je het op?

7 november 2021

Vreemdgaan. Hoe ga je daar nu mee om en hoe ga je verder? Roos vertelt hoe zij jou kan helpen met haar op maat gemaakte 1-op-1 coachprogramma.

31 oktober 2021

Roos vertelt hoe het komt dat je relatie onder druk komt te staan. Wat gebeurt er en hoe verander je dat? Met hulp kan je weer tot een gezonde, liefdevolle en gelijkwaardige relatie komen.

10 oktober 2021

Roos behandelt dat het ouders soms echt niet lukt het samen op te lossen. Want wat als je ex nu helemaal niet mee wilt werken?


3 oktober 2021

Roos behandelt wat nu echt de reden is van een relatiecrisis. En waar, binnen een relatie, aandacht voor moet zijn.

5 september 2021

Roos vertelt wat de reden is waarom de vakantie altijd voor veel stress zorgt.

22 augustus 2021

Roos vertelt wat eenzijdige coaching is, hoe het werkt en dat het heel goed werkt als slechts één iemand het coachtraject volgt.

15 augustus 2021

Roos vertelt wat zij precies doet als scheidings- en relatiecoach en hoe zij stellen helpt die in een relatiecrisis zitten of willen gaan scheiden.

18 juli 2021

Roos behandelt de vraag of je nu wel of niet uit de familie-app van je ex-schoonfamilie moet gaan.

27 juni 2021

Roos geeft tips voor de zomervakantie.20 juni 2021

Roos behandelt de kijkersvraag van Erik: Welke omgangsregeling past het beste bij de leeftijd van een kind?

30 mei 2021

Roos behandelt een kijkersvraag: Ik mis de verbinding met mijn partner maar ik wil de kinderen geen scheiding aandoen. Wat kan ik hier aan doen?

23 mei 2021

Roos vertelt bij Life is Beautiful over de valkuilen waar gescheiden ouders vaak onbedoeld in stappen.

2 mei 2021

Roos vertelt bij Life is Beautiful over de unieke aanpak van haar coach trajecten en welke taboes zij doorbreekt.


25 april 2021

Roos behandelt bij Life is Beautiful de kijkersvraag van Lisa. Lisa is gescheiden en heeft nu een nieuwe relatie maar haar ex doet moeilijk. Roos vertelt wat Lisa hieraan kan doen.

18 april 2021

Roos heeft het bij Life is Beautiful over waarom mensen elkaar niet begrijpen en uit elkaar groeien. Dit is heel simpel op te lossen.

11 mei 2021

Roos heeft het bij Life is Beautiful over onveilige hechting. Wat is het precies? En in welke valkuil stappen jonge ouders die uit elkaar gaan bij het afspreken van een omgangsregeling?

21 maart 2021

Roos geeft bij Life is Beautiful antwoord op een kijkersvraag over waarom het vaak uit de hand loopt als ouders uit elkaar gaan en de valkuilen waar zij in stappen.

14 maart 2021

Roos geeft bij Life is Beautiful antwoord op een kijkersvraag over hoe jij je ex meer tijd met de kinderen laat besteden.


21 februari 2021

Roos vertelt bij Life is Beautiful over dat intimiteit in brede zin vaak als eerste verdwijnt als de relatie minder wordt. Met de drukte van alledag om de Familie BV draaiende te houden is er vaak geen tijd voor elkaar. Ik vertel je wat daaraan kan doen.

14 februari 2021

Roos vertelt bij Life is Beautiful over de heftige situaties wanneer een partner vreemdgaat. Er zijn altijd twee kanten maar de verantwoordelijkheid van de affaire blijft altijd voor de vreemdganger.


24 januari 2021

Roos vertelt bij Life is Beautiful over haar coach programma Samen Succesvol Verder en dat je in 6 weken tot een gezamenlijke beslissing kan komen. Samen verder als stel óf alléén als ouders.


17 januair 2021

Roos vertelt bij Life is Beautiful over de 55+ scheiding en de invloed van Corona op relaties.

2020

27 december 2020

Roos vertelt bij Life is Beautiful over hoe zij zich heeft ontwikkeld van scheidingscoach naar relatiecoach.20 december 2020

Roos vertelt bij Life is Beautiful over extra moeilijke situatie bij een scheiding. Bijvoorbeeld dat je partner al een lange tijd een ander heeft of wanneer je partner 'uit de kast komt'.

13 december 2020

Roos vertelt bij Life is Beautiful over de invloed van een scheiding op kinderen en hoe zij ouders helpt in hoe zij kinderen kunnen begeleiden.


6 december 2020

Roos vertelt bij Life is Beautiful over hoe ook eenzijdige coaching een scheiding vlot kan trekken.


29 november 2020

Roos vertelt bij Life is Beautiful over waarom vaak relaties niet goed gaan: stellen missen de verbinding met elkaar. Waarom lossen wij het niet op en zoeken wij weer verbinding met elkaar?

22 november 2020

Roos vertelt bij Life is Beautiful over haar coach programma Samen Succesvol Verder en dat je in 6 weken tot een gezamenlijke beslissing kan komen. Samen verder als stel óf alléén als ouders.

1 november 2020

Roos spreekt bij Life is Beautiful over het belang van het verwerken van het emotionele stuk van een scheiding.
Call Now Button