Ik wil haar nooit meer zien

Je wil je partner nooit meer zien

“Ik wil haar nooit meer zien. We doen week op week af. Wissels via school. Klaar. En als ik haar toch een keer moet zien dan heeft ze een probleem”. Zo ben ik de dag met Rob begonnen.

Rob is verschrikkelijk boos. Zijn vrouw is vreemdgegaan. En hij is erachter gekomen dat dat al jaren aan de gang was. Nu moet de scheiding worden rondgemaakt. Ze hebben gekozen voor een ‘week op week af’ regeling met wissels via school. Helaas is het niet mogelijk om als ouders elkaar nooit meer te zien.

Er zijn nog zoveel momenten in het leven van de kinderen die je als ouders niet kan verdelen. Afzwemmen, de eindmusical, diploma-uitreiking, 10 min gesprekken, ouderavonden, enzovoorts. Het is ook niet goed voor de kinderen, als een van beide ouders er niet bij is.

Rob en ik zijn aan de slag gegaan met zijn boosheid en verdriet. Ook met zijn ongeloof dat iemand van wie je houdt zover kan gaan. En met de pijn over het verlies van het “plaatje” van het gezin. Het is een heftige dag geweest, maar een dag met een mooi resultaat.

"Ik durf de ontmoeting met mijn ex aan te gaan komende week. Ik weet wat ik moet doen om de emoties buiten de deur te laten."

Zijn woede heeft plaatsgemaakt voor besef dat het voorbij is. Rob beseft dat hij zijn ex toch af en toe moet zien in het belang van zijn kinderen. Rob heeft de tools gekregen om tijdens een ontmoeting geen last meer te hebben van die lastige emoties richting zijn ex. Ook hij heeft de stap gemaakt om in actie te komen en aan zijn toekomst met zijn kinderen te gaan werken.

“Ik weet wat ik moet doen om de emoties buiten de deur te laten. En kan er in mijn eentje voor zorgen dat het niet uit de hand loopt. Zonder jou had ik haar waarschijnlijk aangevlogen, maar dat gaat nu niet gebeuren”.

Wil jij ook van die nare emoties af?

Hoe fijn zou het zijn als je geen negatieve energie meer kwijt bent aan je ex? Geen stress meer als je je ex ziet, belt of mailt?

Bel mij of stuur een mail, dan maken we een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek en leg ik je alles uit.

Ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken, stuur ze dan dit bericht door.

Roos Boer - Relatie- & Scheidingsexpert
RB 2020 Scheiding transparant Tekengebied 1
Groeten Roos

DEEL DIT BERICHT

Call Now Button