Ik gun iedereen een scheiding

Ik gun iedereen een scheiding

Natuurlijk wil ik liever dat mensen bij elkaar blijven in liefdevolle en gezonde relaties, laat dat duidelijk zijn. Alleen moeten wij onder ogen zien dat relaties ook stuk gaan of dat wij soms gevangen zitten in ongezonde relaties.

En dat natuurlijk met alle gevolgen van dien:

Het kost je jouw nachtrust, jouw gezondheid en het zorgt ervoor dat je steeds minder kan genieten van al het moois om je heen. Om maar niet te spreken over de gevolgen voor de kinderen wanneer er dagelijks veel spanning in huis is.

Helaas is er dan soms geen andere optie meer dan uit elkaar gaan. Dat is nooit een makkelijke keuze. En het is zeker niet makkelijk om de boodschap te ontvangen dat de ander niet meer verder wil.

Velen zien het als de zwartste periode uit hun leven. Je hele leven ligt overhoop. Niks is meer hetzelfde. Jouw toekomst die zo veilig leek is ineens weggeslagen.

" De grootste groei en het mooiste geluk komen vaak voort uit de diepste periode van je leven. Je hebt geen invloed op wat je overkomt, maar je hebt wél invloed op hoe je ermee omgaat."

Het is niet niks om uit elkaar te gaan. Het is een heel pittig proces. MAAR, het kan ook een kantelmoment zijn in je leven. Dagelijks zie ik mijn cliënten de transformatie maken. Dat doen ze door uit hun diepe dal te klimmen en te groeien naar de persoon die ze eigenlijk willen zijn:

De grootste groei en het mooiste geluk komen vaak voort uit de diepste periode van jouw leven. Een scheiding is niet het einde van je leven, er komt alleen een einde aan de relatie die een belangrijk deel van je leven heeft gevormd. Je hebt geen invloed op wat je overkomt, maar je hebt wél invloed op hoe je ermee omgaat.

Wil jij ook uit het diepe dal komen?

Wil je niet meer gevangen zitten in de gevolgen van jouw scheiding en transformeren naar de persoon die je eigenlijk zou willen zijn en je eigen leven gaan leiden?

Bel mij of stuur een mail, dan maken we een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek en leg ik je alles uit.

Ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken, stuur ze dan dit bericht door.

Roos Boer - Relatie- & Scheidingsexpert
RB 2020 Scheiding transparant Tekengebied 1
Groeten Roos

DEEL DIT BERICHT

Call Now Button